Køb af vores vine

Ønsker du at købe eller forhandle vores vine?

Privatkøb

Adriat Vinimport har ikke salg direkte til private. Vi har gennem mange år opbygget samarbejde med en bred vifte af vinhandlere fordelt på hele landet. Kontakt os på telefon 38863747 eller info@adriatvinimport.dk for at få oplyst forhandlere i dit nærområde.

Salg til restauranter, kantiner mv.

Er du restauratør, ansvarlig for en kantine eller lignende, byder vi gerne ind med vores brede kvalitetssortiment af italienske vine. Vi har mange års erfaring med at matche gastronomi med vores vine, og stiller gerne vores viden til rådighed. Vi leverer vin til alle typer spisesteder; frokost-restauranter, traditionelle italienske ristoranti, bistroer/brasserier og Michelin-restauranter.  Kontakt os gerne på 38863747 eller på vores mail for yderligere oplysninger, priser mv.

Salg til vinhandlere

Har du en vinhandel og ønsker at forhandle vores vine? Kontakt os på telefon 38863747 eller send os en mail med uddybende information om dit koncept, sådan at vi kan vurdere muligheden for at starte et samarbejde. Vi har i dag et bredt net af forhandlere på både Sjælland, Fyn og Jylland som vi måske kan udbygge yderligere med netop din forretning.